Muzikale achtergrond & voice-over ervaring
Het begon allemaal in de jaren negentig in de muziekwereld als professioneel studiozangeres. Ik werkte o.a. in de studio samen met  Hans Weekhout, Orlando Voorn,  Peter Koelewijn en  Ray Slijngaard. Van de cd’s die ik inzong, voor onder andere  Arcade Records ‘Turn Up the Bass’ waaronder  The Ultimate Dream Mix IThe Ultimate Dream Mix II en  The Ultimate Dream Mix III, sprak ik ook de tv- & radiocommercials in. Daarna volgden ook commercials voor Golden Love Songs en Dream House van Arcade. Ook schreef ik mijn eigen liedjes en bracht ik twee singles uit met videoclip, waaronder  ‘Love you more’ van ‘Turn Up the Bass’. Daarnaast studeerde ik en jaar zang aan het  Conservatorium van Amsterdam, afdeling Jazz. 

Verder heb ik onder andere lokale maar ook landelijke tv- en radiocommercials ingesproken voor o.a.  Radio 538 Dance Department,  PlaystationWilkinsonKodakVoedselbanken Nederland, Renault, tv-promo’s voor De Powerpuff Girls en Johny Bravo van  Cartoon NetworkParadise FM en presenteren/voice-over voor  Radio TV Amstelveen (RTVA).

Een bijdrage leveren aan de maatschappij vind ik belangrijk. Voor goede doelen, spreek ik daarom ‘om niet’ in, zoals voor  Voedselbanken Nederland. 

Lekker Amsterdams of wat Spaanse pit
Mijn moeder is een echte Madrileense. Ik ben tweetalig opgevoed maar geboren en getogen in Amsterdam & Amstelveen, dus Nederlands is mijn moedertaal.  Voor een Nederlander heb ik geen accent in het Spaans. Een echte Spanjaard hoort, een volgens mijn moeder, klein charmant accentje. Dus als voice-over met Amsterdams accent of als Spaanse voice-over, kun je ook bij mij terecht!

Meedenken met teksten, redigeren, schrijven
Naast mijn professionele zangwerk, ben ik afgestudeerd in  Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam en werk ik ook jarenlang als communicatieadviseur in het bedrijfsleven. Hierdoor heb ik een brede communicatieachtergrond en kan ik goed inschatten wat opdrachtgevers met hun productie voor ogen hebben. Ik heb veel ervaring met het schrijven van allerlei teksten. Ik kan dus meedenken over de tekst, redigeren of schrijven. 

En verder….
Woon ik bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen waar ik geregeld met mijn hondje Sammie hardloop, ben ik moeder van een prachtige zoon & een familiemens en houd ik enorm van natuur en alle dieren op deze mooie planeet!

Hieronder een kleine impressie van mij als zangeres; fragmenten van mijn single  ‘Love you more’ (Turn up the Bass)  ‘Zo verslaafd aan jou’ (Woelwater) en een interview bij TMF, The Music Factory.